Bereik de sportieve consument met deze sampling kanalen

Valt de sportieve consument binnen jouw doelgroep? In dat geval hebben wij een paar mooie kanalen binnen ons netwerk, waarbij jij jouw product bij de juiste doelgroep kan samplen. Channel sampling kan een uitkomst bieden wanneer je een specifieke doelgroep hebt, zoals de sportieve consument. Wil jij de sportieve consument bereiken? Wij hebben verschillende sportieve kanalen waar wij mee samenwerken, hierdoor kunnen wij de sportieve doelgroep heel gericht bereiken.

Sport retail, zoals Sport2000

Richt jij je op de sportieve consument? Dan is Sport2000 een geschikt kanaal om te samplen. Wij hebben hier dan ook al heel wat mooie sampling campagnes uitgevoerd, zoals voor Lenor, Lipton en Sportlife en ook komen er weer bijzondere acties aan. Zowel de consument als de ondernemers zijn altijd heel enthousiast over de campagnes die we daar uitvoeren. Dit is te lezen in een interview met Arthur Gibbon, de marketing team-coördinator van ANWR-garant, waar sport2000 onder valt.

Premium sportscholen, zoals David Lloyd

Een ander mooi kanaal waarbij je de sportieve consument kan bereiken is David Lloyd. Dit is een premium sportschool met meerdere locaties in grote steden in Nederland. Heb jij een product dat heerlijk verfrissend is of een extra boost geeft na het sporten? Wellicht is David Lloyd dan wat voor jou. Wij hebben verschillende sampling campagnes bij dit kanaal gedaan, waaronder een campagne voor Sportlife  en Lipton.

Wat zijn de mogelijkheden?

Zowel sport retail als sportscholen bieden de volgende mogelijkheden:

  • Doelgroep: Consumenten met een sportieve lifestyle.
  • Periode: Gehele jaar mogelijk.
  • Aantal: van 10.000 stuks tot 100.000 stuks en meer mogelijk.
  • Communicatie: Via meegeven flyers, posters.
  • Soort producten: Sportdranken, sportvoeding, (gezonde) tussendoortjes, (gezonde) drankjes en wasproducten.

Voordelen:

  • Leuke passende actie.
  • Bereik direct jouw doelgroep.
  • Consumenten vinden het altijd leuk om gratis producten te ontvangen.

Wil je graag meer weten over sampling acties en ben je geïnteresseerd? Vul de informatie aanvraag in. Je kunt ook een mail sturen naar info@limefactory.nl.

VOORBEELD CAMPAGNES

Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Yes! bij sneakershops
Yes! bij sneakershops
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl

INFORMATIE