Onze diensten in het kort

Channelsampling
Voor onze channelsampling campagnes gaan wij op zoek naar de perfect match tussen kanaal en sample. Bij deze match kijken we buiten doelgroep ook naar het moment dat de consument tijd en behoefte heeft om de sample te proberen.
Flora sampling campagne
Knoppers winkelvoeractivatie
Winkelvloer activaties
Wil je meer awareness creëren en de rotatie van je product verhogen? Of wil je een lopende campagne een extra boost geven? Winkelvloer activatie is een sterk mechanisme dat goed kan ondersteunen bij het behalen van je doelen.
Online activaties
Ontwikkeling en ontwerp van actiepagina’s met juridische voorwaarden en bijbehorende communicatie om de actie onder de aandacht te brengen. Dit kan bijvoorbeeld via on-pack stickers, displays op de winkelvloer of een social media campagne.
Method online activatie
Geld terug actie Maoam
Geld terug acties
Via ons eigen platform voor geld-terug-acties, kassabonkorting, stimuleren we trial, herhalingsaankopen en rotatie op de winkelvloer, maar er zijn ook white-label oplossingen waarbij de geld-terug-actie vanuit jouw merk op jouw website wordt aangeboden.
Monsterbox
De Monsterbox is ons succesvolle sampling concept waar consumenten nieuwe producten proberen in hun eigen huiselijke omgeving en hun mening hierover geven. De consument kan de Monsterbox online bestellen en deze wordt thuis afgeleverd. De promotie gebeurt via Instagram, Facebook, direct mailing en online advertenties.
Monsterbox activatie
Knoppers Consumer Insights
Consumer insights
Begrijp jij de consument door en door? Wanneer je gaat samplen, wil je natuurlijk graag weten wat de consument ervan vindt. Door feedback te vragen aan de consument kun je je relatie met hen verdiepen en inzicht krijgen in hun motivaties, zodat je in de toekomst een effectieve strategie kunt plannen.

Buiten bovenstaande diensten kunnen wij je assisteren op het gebied van fotografie/film, concept ontwikkeling, web development, online marketing, handling & distributie. Hierbij maken wij gebruik van ons netwerk van specialisten dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Onze diensten leveren wij zowel in Nederland als in België.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE