monsterdoos tekst
1mon·ster (het; o; meervoud: monsters)
1proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.

De Monsterbox vakantie editie

Deze zomer gaan er weer heel wat Nederlandse families op vakantie. Wist je dat voor zowel binnenlandse als buitenlandse vakanties de auto het meest gebruikte vervoermiddel is? Volgens het CBS nemen Nederlanders in het totaal maar liefst 9,7 miljoen keer per jaar de auto om naar hun vakantieadres te reizen. Er wordt dus heel wat tijd in de auto doorgebracht voordat men op de vakantiebestemming is aangekomen. Dit is een uniek moment om jouw product te samplen!

Vanuit onze visie is het belangrijk om te samplen op het moment dat de consument tijd en behoefte heeft. De Monsterdoos staat voor een nieuwe frivole manier van sampling, waarbij we consumenten willen verrassen en (nieuwe) producten laten proberen.

In juni gaat de vakantie editie van de Monsterbox van start! De hele familie kan in de auto onderweg of op de vakantiebestemming genieten van jouw product. In deze editie zitten spelletjes, kleurplaten inclusief kleurpotloden en puzzels voor de kinderen en leuke en lekkere producten voor het hele gezin. Sample jouw product in de vakantie editie, zodat de hele familie kan genieten van jouw product. Dit is immers een ideaal sampling moment! Dankzij jouw product kan de vakantiepret al onderweg op de achterbank beginnen.

Via de Monsterbox vakantie editie kunnen consumenten in aanraking komen met jouw producten in hun eigen omgeving. De consument kan de Monsterbox vakantie editie online bestellen en deze wordt thuis afgeleverd. De promotie gebeurt via direct mailing en online advertenties.

Een perfect sampling moment

De Monsterbox is inmiddels een begrip geworden onder gezinnen met kinderen. Dit zien wij terug in de reacties en resultaten. Het enige dat je hoeft te doen om deel te nemen is 500 producten aanleveren en dan zorgen wij voor trial, zichtbaarheid en de distributie.

Wij brengen jouw product onder de aandacht

Even in het kort:

  • Start: juni 2019
  • Aantal: 500 stuks
  • Doelgroep: gezinnen met jonge kinderen, m/v 29-49 jaar, kinderen 4-10 jaar.
  • Online bereik: ruim 500.000 views
  • Aanleveren producten: 9 mei
  • Minimale THT: oktober 2019
  • Prijs: kosteloos

Wil je graag jouw product in de Monsterbox vakantie editie terugzien? Je kunt contact met ons opnemen, dan reserveren wij een plekje voor jou. Uiteraard is het ook mogelijk om met meerdere producten deel te nemen.

Resultaten

Lime Factory kan de resultaten van sampling concepten meten, zo ook van de Monsterbox vakantie editie. Daarbij wordt onder andere de product waardering en herhalingsaankoop intentie gemeten. Benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Nieuw is dat we nu na een half jaar ook de daadwerkelijke aankopen, inclusief frequentie vragen. Zie hieronder de groei van de penetratie van een aantal productgroepen:

Resultaten Monsterdoos sampling penetratie

Ons feedbackprogramma geeft je inzicht in onder andere:

  • De productwaardering
  • De herhalingsaankoop intentie
  • Het gebruik door de consument

Er kunnen ook tailor made vragen worden toegevoegd. Wil jij het feedbackprogramma specifiek voor jou product inzetten? Neem dan contact met ons op.

CONCEPT

monsterdoos logo

Sampling

Monsterbox staat voor een nieuwe, frivole manier van sampling bij gezinnen met kinderen in een huiselijke omgeving…

Monsterdoos website

Website

De Monsterbox vakantie editie is door consumenten te bestellen op https://monsterbox-shop.nl

Monsterdoos Facebook pagina

Social media

Via Facebook houden wij de consumenten op de hoogte en verzamelen wij feedback.

MEER WETEN?

INFORMATIE