Monsterdoos Bio logo1mon·ster (het; o; meervoud: monsters)
1proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.

Sampling bij biologische consumenten thuis

Vanuit onze visie is het belangrijk om te samplen op het moment dat de consument tijd en behoefte heeft. Via de Monsterdoos Bio kunnen consumenten in aanraking komen met jouw producten in hun eigen huiselijke omgeving.

De Monsterdoos Bio is ontstaan vanuit de vraag van de consumenten van de Monsterdoos. Er blijkt steeds meer interesse te zijn in biologisch verantwoorde producten en vandaar dat wij in mei 2018 een pilot hebben opgezet met deze Monsterdoos variant. De Monsterdoos bio verschijnt 2 keer per jaar, in mei en november.

Na twee succesvolle edities kun je nu meedoen met de derde editie van de Monsterdoos Bio. We zullen 1.000 Monsterdozen Bio leveren. De consument kan de Monsterdoos Bio online bestellen en deze wordt thuis afgeleverd. De promotie gebeurt via Facebook, direct mailing en online advertenties.

Wij brengen jouw product onder de aandacht

• Wij zorgen voor extra aandacht en publiciteit middels de website, onze social media kanalen en mailings.
• Uit ons onderzoek is gebleken dat de consument graag nieuwe producten in de Monsterdoos Bio wil hebben. Daarom willen wij 10 nieuwe producten toevoegen aan de Monsterdoos Bio. Deze nieuwe producten zullen wij extra aandacht geven. Mocht je een leuk nieuw product hebben, dan horen wij dat graag.
• Het is mogelijk om retargeting advertenties in te zetten om de sampling en eventueel jouw (marketing) campagne te versterken.

Even in het kort:
Start: mei 2019
Aantal: 1.000 stuks
Doelgroep: bewuste consumenten, m/v 29-49 jaar
Online bereik: ruim 500.000 views
Aanleveren producten: begin mei 2019
Minimale THT: augustus 2019
Prijs: kosteloos

Resultaten

Lime Factory kan de resultaten van sampling concepten meten, zo ook van de Monsterdoos Bio. Daarbij wordt onder andere de productwaardering en herhalingsaankoop intentie gemeten. Benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Nieuw is dat we nu na een half jaar ook de daadwerkelijke aankopen, inclusief frequentie vragen. Zie hieronder de groei van de penetratie van een aantal productgroepen:

Lijkt het je interessant om deel te nemen aan de volgende editie van de Monsterdoos Bio?

Neem dan contact met ons op.

CONCEPT

Sampling

Monsterdoos staat voor een nieuwe, frivole manier van sampling bij gezinnen met kinderen in een huiselijke omgeving.
De Monsterdoos Bio zal deel uitmaken van dit concept, maar zal meer gericht zijn op biologisch verantwoorde consumenten.

Monsterdoos website

Website

De Monsterdoos is door consumenten te bestellen op www.monsterdoos.nl..
De Monsterdoos Bio zal ook via de Monsterdoos website worden aangeboden.

Monsterdoos Facebook pagina

Social media

Via Facebook en Twitter houden wij de consumenten op de hoogte en verzamelen wij feedback.
De Monsterdoos Bio zal deels via de kanalen van de Monsterdoos, maar ook via eigen social media kanalen gepromoot worden.

MEER WETEN?

INFORMATIE