Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Becel Pure bij Veggie4U en bakkers

Becel Pure bij Veggie4U en bakkers

Lime Factory heeft voor Becel een sampling campagne opgezet bij vegetarische en veganistische supermarkt Veggie4U en verschillende bakkers door heel Nederland. Becel Pure is een lekkere 100% plantaardige margarine.

Becel Pure is vrij van palmolie, conserveermiddelen, lactose, gluten en kunstmatige smaakstoffen. Bovendien is het goed voor het hart en beter voor de planeet. De samples zijn uitgedeeld bij vegetarische en veganistische supermarkt Veggie4U en verschillende bakkers door heel Nederland, zoals Bakker Klootwijk, Het Zaanse Bakkertje en Bakker van Maanen.

Bij aankoop van brood bij bakkers en bij iedere aankoop bij Veggie4U ontvangt de consument een gratis gekoelde sample Becel Pure. De sampling campagne is gecommuniceerd door middel van een toonbankstandaard.

Verschillende bakkers en medewerkers van Veggie4U hebben laten weten dat ze erg enthousiast zijn over de actie. Ze vinden het leuk om Becel Pure weg te mogen geven. Zo hebben we van medewerkers van Veggie4U te horen gekregen:

“Klanten zijn heel erg blij en kennen natuurlijk het merk al. Deze actie zorgt voor zeer tevreden klanten. Ze vinden het een lekker product en vragen waar ze het kunnen kopen. Veggie4U krijgt voornamelijk vegan klanten en die vinden het allemaal erg lekker!”

De samenwerking is soepel verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter