Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Geld terug actie met Argeta

Winkelvloeractivatie & Geld-terug-actie Argeta

Voor Argeta hebben we een Geld terug actie opgezet, via ons platform Kassabonkorting. Kassabonkorting is een platform voor geld terug acties en is een alternatieve manier om consumenten via de winkel een product te laten proberen. Een geld terug strategie werkt drempelverlagend voor het verkrijgen van nieuwe klanten. 

Argeta is een kip spread, lekker voor op brood, of om te dippen. Vanuit Argeta kregen we de vraag of wij konden helpen met het verhogen van de rotatie van hun producten. We hebben een Geld-terug-actie voor ze opgezet via ons platform kassabonkorting.nl. Hierbij kan de consument gratis één van de Argeta producten proberen. Na de aankoop kan de consument gemakkelijk de kassabon uploaden door naar de landingspagina op de website van Argeta te gaan.

Deze actie is op verschillende manieren gecommuniceerd naar de consument. In supermarkten door heel Nederland is er een display geplaatst, samen met een vloersticker en schapkaart. Daarnaast is de actie gecommuniceerd via de social media kanalen van Argeta.

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kassabonkorting? Bekijk de video of neem een kijkje op deze pagina.