Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Kassabonkorting Gold & Green

Kassabonkorting actie van Gold&Green

De pulled oats van Gold&Green zijn erg populair in de supermarkt. De pulled oats zijn gezond en ook nog eens goed voor het klimaat. Waarom zou je je beperken tot de supermarkt als je ook aanwezig kan zijn tijdens de borrel op het terras. In de horeca moeten er meer bewuste keuzes gemaakt kunnen worden. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een hebben een geld terug actie voor ze opgezet, via ons platform Kassabonkorting. Kassabonkorting is een platform voor geld terug acties en is een alternatieve manier om consumenten via de winkel een product te laten proberen. Een geld terug strategie werkt drempelverlagend voor het verkrijgen van nieuwe klanten. 

Mensen denken tegenwoordig steeds meer na over klimaatverandering. Ook Gold&Green denkt hier overna. Zij stellen dat elke maaltijd invloed heeft op hoe onze wereld er uitziet. Pulled Oats® is gemaakt van zuivere Noordse haver, tuinbonen en erwten. Vol eiwitten en alleen maar het goede van de natuur, dus geen toevoegingen en E-nummers. Dit maakt Pulled Oats volgens ons het perfecte ingrediënt voor je favoriete maaltijd. Omdat wat goed is voor onze aarde, ook lekker en gezond kan zijn!

Gold&Green heeft een geld-terug-actie opgezet. Deze actie is gericht op horeca ondernemers. De ondernemers worden op de hoogte gebracht met een flyer met QR code. De deelnemers worden doorgeleid naar de website van Gold&Green. Hier kan men zijn/haar persoonlijke gegevens invullen en vervolgens het aankoopbedrag terugvragen door het uploaden van de kassabon.

 

Tijdens een kassabonkorting verzamelen we verschillende data. Zo hebben we tijdens deze actie inzicht gekregen in welke consument we hebben bereikt en bij welke supermarkt zij boodschappen doen. Voor meer informatie over over de data die wij verzamelen kan je hier kijken.

 

Wil jij ook een specifieke doelgroep bereiken met een cash back actie? Bekijk de Kassabonkorting pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.