Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Kassabonkorting Herbamare

Geld terug actie van Herbamare

Herbamare is een kruidenzout dat 100% biologisch is. Dit product is van A.vogel.  We hebben een cashback actie voor ze opgezet om meer trial te generen. Dit hebben we gedaan via ons platform Kassabonkorting. Kassabonkorting is een platform voor geld terug acties en is een alternatieve manier om consumenten via de winkel een product te laten proberen. Een geld terug strategie werkt drempelverlagend voor het verkrijgen van nieuwe klanten. 

Herbamare Original is een biologisch kruidenzout dat gerechten op smaak brengt of als tafelzout gebruikt kan worden. Door het unieke productieproces geeft Herbamare kruidenzout je het beste van twee werelden: meer smaak, minder zout. Herbamare kruidenzout is 100% natuurlijk en te vinden in het zoutschap van de grotere supermarkten.

Om meer trial van dit product te generen hebben we een geld-terug-actie voor ze opgezet. Consumenten kregen €1 terug op het aankoopbedrag. Dit konden ze doen door naar ons platform kassabonkorting.nl te gaan en hun kassabon te uploaden. De actie is gecommuniceerd via social media advertenties en een nieuwsbrief van Herbamare.

 

 

Wil jij ook meer trial generen met een cash back actie? Bekijk de Kassabonkorting pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.