Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Knoppers NutBar bij Studystore

Knoppers bij Studystore

Knoppers is bekend door het chocolade hazelnoot wafeltje, maar sinds een tijdje hebben zij ook andere producten in het Knoppers assortiment. Zij hebben nu namelijk ook Knoppers Bars, dit zijn chocolade bars met een vulling met verschillende lagen. Het is een goed vullende snack, perfect voor tijdens het leren voor een tentamen! Knoppers richt zich dan ook op tieners. Maar hoe bereik je deze groep? En hoe koppel je het aan het gebruiksmoment? Wij hebben dit gedaan door een sampling campagne op te zetten.

We hebben de Knoppers Nutbar gesampled bij Studystore. Bij elke bestelling ontvangt de consument een gratis Knoppers reep. De actie is middels een flyer gecommuniceerd. Op deze flyer is de volgende boodschap gecommuniceerd: ‘’Een uniek tussendoortje om daarna weer vol enthousiasme door te kunnen gaan! Heb je straks tentamens, moet je hard studeren, of een online les volgen? Neem een Knoppers Bar en je kunt er weer tegenaan!’’

Door de samenwerking met Studystore hebben wij de juiste doelgroep weten te bereiken en wij hebben het product kunnen koppelen aan het studiemoment.

Wil jij ook een bepaalde doelgroep bereiken, of wil jij jouw product koppelen aan een gebruiksmoment? Bekijk onze Diensten pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Laat een reactie achter