Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Le Chat bij Vakantieparken en Kookwinkels

Le Chat bij Vakantieparken en Kookwinkels

Lime Factory heeft voor Le Chat een sampling campagne opgezet bij verschillende vakantieparken en kookwinkels. Bij het inchecken werden de gasten van de vakantieparken verrast met een gratis sample die ze meteen tijdens hun bezoek aan het park konden gebruiken. De klanten van de kookwinkels kregen bij het afrekenen van hun spullen een gratis sample, deze kunnen zij ook meteen testen tijdens het afwassen van hun nieuwe kook producten.

Het assortiment van Le Chat bestaat uit drie varianten: Sensitive, Sensitive Jasmin en Pro Nature. De formule is dermatologisch goedgekeurd en zorgt voor schone en sprankelende vaat met respect voor gevoelige huid. De flessen van alle producten in het assortiment zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic. Bovendien, met 95,5% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 0% kleurstoffen, garandeert de Pro Nature-variant respect voor gevoelige huid en vermindert het de impact op het milieu. platinum plus heeft een geïntegreerd voorwassysteem en doet het voorwasprogramma voor je.

De medewerkers vinden het erg leuk om een sample weg te mogen geven. En consumenten zijn blij verrast bij het krijgen van een sample. De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter