Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Method activatie #spreadjoy

Online activatie #spreadjoy

In deze tijd kunnen we allemaal wel wat meer joy gebruiken. Dat is precies wat ze bij Method dachten. Daarom hebben we samen een online activatie campagne opgezet waarbij vrienden elkaar kunnen verrassen met een Method product.

Method heeft een eigen lijn aan ecologische schoonmaakproducten. Dit creatieve merk is niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor jou. Schoonmaken met de producten van Method is namelijk een stuk leuker. 

Met de hashtag #spreadjoy zijn we in samenwerking met Method aan de slag gegaan om mensen te verblijden met een fles vol met joy. Heb jij een vriend of vriendin die jou altijd opvrolijkt en zelf ook wel wat joy verdient? Door een foto van deze persoon te delen op je Instagram feed of in je story, method te taggen en de hashtag te gebruiken, krijg je de kans om iemand blij te maken met een fles Method schoonmaakspray.

Hoe ging dit in zijn werk? Na het plaatsen van de post kregen de deelnemers een unieke code toegestuurd. Met deze  code konden ze een gratis fles Method voor hun vriend of vriendin bestellen. Na het invoeren van de code hoefden ze alleen het adres van de vriend of vriendin in en hun eigen naam in te vullen. Na een paar dagen werd hun vriend of vriendin verrast met een blauw pakketje. Hier zat de fles Method in, samen met een gepersonaliseerde flyer. Op de flyer staat uitgelegd waarom hij of zij deze fles verdient en van wie ze dit hebben gekregen. 

De actie is gecommuniceerd via de Instagram van Method en enkele influencers die mee hebben gedaan met deze actie.

 

 

Wil jij ook een specifieke doelgroep bereiken met een online activatie? Wij zetten deze actie graag samen met je op. Bekijk neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.