Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Mike’s Hard Seltzer bij Food delivery

Mike’s Hard Seltzer

Hard Seltzer is een hip drankje dat is overgewaaid uit Amerika. Het is een licht alcoholisch drankje dat weinig calorieën bevat. Sindsdien zijn er verschillende aanbieders van dit product. Een daarvan is Mike’s Hard Seltzer.  Mike’s Hard Seltzer Lime combineert verfrissing met kwaliteit. De mix van bruisend water, gedistilleerde alcohol en de echte fruitsmaak van limoen zorgen voor een heerlijk verfrissend drankje.

Mike’s gaat de strijd aan met verschillende aanbieders van Hard Seltzer. Wij hebben ze hierbij geholpen door een sampling campagne op te zetten. Dit hebben we gedaan bij verschillende Food Delivery kanalen in België. Bij elke levering ontvangt de consument een gratis blike Mike’s Hard Seltzer.

Consumenten werden aangenaam verrast met een gratis sample. Bij elke aankoop ontvangt de consument een sample samen met een flyer. Via deze flyer wordt het feedback programma en de win-actie gecommuniceerd. Met het feedback programma verzamelen wij waardevolle data over productwaardering en de herhalingsaankoop intentie. 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van sampling campagnes? Bekijk onze Diensten pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Laat een reactie achter