Respons sampling met Santa Maria

Respons sampling met Santa Maria

Lime Factory heeft een respons sampling pilot uitgevoerd voor Santa Maria. Ruim 500 consumenten hebben een envelop met daarin een sample Santa Maria Fish Taco ontvangen. 

Fish Taco Seasoning Mix is een heerlijke kruidenmix voor taco’s met vis. Deze kruidenmix bevat een vleugje koriander, limoen, mango, gember en heeft bovendien een milde chilismaak van Guajillo. De Fish Taco Seasoning Mix past erg goed bij zalm.

Via Kassabonkorting hebben consumenten binnen de doelgroep van Santa Maria een e-mail ontvangen met daarin de uitnodiging om het product gratis aan te vragen via Monstertester.nl. De consument heeft het product binnen twee weken thuis ontvangen. Deze respons sampling actie is een pilot en bestaat uit een selectie van vrouwen die een aankoop hebben gedaan bij de Albert Heijn.

We hebben veel leuke reacties van consumenten ontvangen. Zo zeggen ze:
• “Super manier, hiermee kun je iets testen en doe je het makkelijker.”
• “Op deze manier probeer je weer eens wat nieuws uit, meestal blijf ik een beetje hangen in mijn oude receptenpatroon.”

De pilot is een groot succes en Lime Factory kijkt er dan ook naar uit om respons sampling in de toekomst vaker uit te voeren.

 

Laat een reactie achter