Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Spa Touch bij Jack & Jones en food delivery

Spa Touch bij Jack & Jones, bakkers, maaltijdboxen en food delivery

Lime Factory heeft voor Spa een sampling campagne opgezet bij Jack & Jones, bakkers, maaltijdboxen en food delivery door heel België. Er zijn drie verschillende Spa producten gesampled: Spa Touch still raspberry apple & Spa Touch still orange cardamom & Spa Touch lime jasmine.

Ken jij de verschillende producten van Spa al? Spa Touch is puur water mét een vleugje smaak. Deze unieke waters bevatten geen calorieën, geen suiker en geen zoetstoffen maar wel 100 % natuurlijke aroma’s. Spa Touch is er in verschillende smaken, sommige met bubbels en sommige zonder. Bij deze campagne hebben we ons gericht op drie smaken van de still variant.

De samples zijn uitgedeeld bij verschillende filialen van Jack & Jones, en bij verschillende bakkers. Bij iedere aankoop ontvangt de consument een gekoeld flesje Spa Touch. De actie is middels een flyer en toonbankstandaard gecommuniceerd. Daarnaast zijn de samples meegeleverd bij bij de maaltijdboxen van Foodbag en bij verschillende food delivery kanalen zoals King Slize Pizza en Hawaiian Poké Bowl. Bij deze kanalen is er een gekoelde sample en een flyer aan elke bestelling toegevoegd. De actie is op de website en social media kanalen van verschillende kanalen gecommuniceerd naar hun klanten.

De medewerkers vinden het erg leuk om een sample weg te mogen geven. Zo zeggen ze het volgende over de actie: 

  • “Alles ging vlotjes, ook veel positieve feedback gekregen van de klanten over de drankjes. Velen waren fan van de framboos smaak.”

De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter