Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Unox bij Studystore

Unox bij Studystore

Lime Factory heeft voor Unox een sampling campagne opgezet bij alle Studystore locaties door heel Nederland. Unox Good Pasta Tomaat is een lekkere pasta snack die snel klaar is.

Unox Good Pasta is een goed vullende snack en bovendien in een handomdraai klaar. Het enige wat je hoeft te doen is water koken en die in de verpakking gieten. Makkelijker kan niet, want het bereiden en eten kan zo uit de verpakking. Unox Good Pasta bevat geen smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen.

De samples zijn uitgedeeld op alle locaties van Studystore door heel Nederland. Bij iedere aankoop ontvangt de consument een gratis sample Unox Good Pasta. De samplingcampagne is gecommuniceerd door middel van een toonbankstandaard en schapkaart.

Studystore heeft laten weten dat de medewerkers erg enthousiast zijn over de actie. Ze vinden het leuk vinden om Unox weg te mogen geven. En de studenten zien het als een cadeautje, ze zijn er erg blij mee. Zo kreeg een medewerker de reactie: “Dat is attent! Lekker voor later, dankjewel”.

De samenwerking is soepel verlopen. We kijken dan ook ernaar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

 

Laat een reactie achter