Sample jouw Home Care product bij deze kanalen

Lime Factory heeft veel ervaring met het samplen van allerlei verschillende producten, zo ook Home Care producten. Wij hebben een breed netwerk aan kanalen dat goed aansluit bij de doelgroep van verschillende Home Care producten. Wil jij de trial of awareness van jouw was- of schoonmaakmiddel verhogen? Lees dan even verder!

Wasmiddel

Sport Retail

Richt jij je op de sportieve consument? Dan is sport retail zoals Sport2000 een geschikt kanaal om te samplen. Wij hebben hier dan ook al heel wat mooie sampling campagnes uitgevoerd, zoals voor Lenor en Ariel. Ook komen er weer bijzondere acties aan. Zowel de consument als de ondernemers zijn altijd heel enthousiast over de campagnes die we daar uitvoeren. Dit is te lezen in een interview met Arthur Gibbon, de marketing team-coördinator van ANWR-garant, waar sport2000 onder valt.

Fashion retail

Een ander mooi kanaal waarbij je wasmiddelen kan samplen is Fashion retail zoals Verdo Moda, Vila en TheStone.nl.  Ook was gerelateerde producten zoals vlekkenspray of producten voor kleurbehoud kunnen hier goed gesampled worden. Zo hebben we een mooie campagne voor Colour Catcher uitgevoerd bij Vero Moda.

Schoonmaakmiddel

Sanitairwinkels

Ook voor schoonmaakmiddelen weten wij de juiste match te vinden. Wij hebben in Nederland en België al meerdere campagnes gedaan bij verschillende sanitairwinkels. Zo hebben we Witte Reus bij Sanisale gesampled.

Keukenwinkels

Een ander passend kanaal voor schoonmaakproducten zijn keukenwinkels. Wij hebben verschillende keukenwinkels in ons netwerk, bijvoorbeeld KeukenConcurrent.

Wat zijn de mogelijkheden?

De bovengenoemde kanalen bieden de volgende mogelijkheden:

  • Doelgroep: Man/vrouw 25 t/m 29 jaar.
  • Periode: Gehele jaar mogelijk.
  • Aantal: van 10.000 stuks tot 100.000 stuks en meer mogelijk.
  • Communicatie: Via meegeven flyers, toonbankstandaard en online in overleg.
  • Soort producten: Wasmiddel, schoonmaakmiddel en andere home care gerelateerde producten.

Voordelen:

  • Leuke passende actie.
  • Bereik direct jouw doelgroep.
  • Consumenten vinden het altijd leuk om gratis producten te ontvangen.

Wil je graag meer weten over sampling acties en ben je geïnteresseerd? Vul de informatie aanvraag in. Je kunt ook een mail sturen naar info@limefactory.nl.

VOORBEELD CAMPAGNES

Bref Blue Activ toiletblok bij sanitairwinkels
Bref Blue Activ toiletblok bij sanitairwinkels
Witte Reus bij SaniSale
Witte Reus bij SaniSale
Lenor Unstoppables bij Sport2000
Lenor Unstoppables bij Sport2000

INFORMATIE