Sample jouw product deze zomer bij Beach Clubs

Eindelijk, we hebben weer wat meer vrijheid! De strenge lockdown is voorbij, wat betekent dat jouw doelgroep weer op meer plekken te bereiken is. Nu de horeca weer open is en het zomer is hebben we een samenwerking met een geschikt kanaal voor de komende periode, namelijk: Beach Clubs. Dit kanaal is druk bezocht in de zomer. Vooral mannen/vrouwen in de 20 en gezinnen met kinderen bezoeken dit kanaal.

Strandtent / Beach Club sampling

Beach Clubs zijn een mooi kanaal waarbij persoonlijk contact en service centraal staan. Hierdoor biedt dit kanaal verschillende sampling mogelijkheden:

  • Tijdens het bezoek: gaat jouw product goed samen met koffie of thee? Dan kan je het product ook in deze combinatie aanbieden.
  • Na het bezoek: ligt de focus je vooral op de doelgroep en niet zozeer op het moment? Dan kan je er voor kiezen om de sample mee te laten geven na afloop van het bezoek. 

Het is mogelijk om jouw product te samplen bij verschillende strandtenten, zoals Beachclub Fuel, Bronze Beach en Beachclub Copacabana. Bij strandtenten kunnen verschillende soorten producten worden gesampled. Hierbij valt de denken aan: snoep, koek, chocolade, snacks en zoutjes, maar ook het samplen van ijs is mogelijk.

Afhankelijk van de periode en de duur van de campagne kunnen zij 10.000 – 20.000 samples verdelen. 

Ben jij geïnteresseerd in een sampling campagne bij Beach Clubs? Je kunt contact met ons opnemen of je kan een mail sturen naar info@limefactory.nl. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

VOORBEELD CAMPAGNES

Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Yes! bij sneakershops
Yes! bij sneakershops
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl

INFORMATIE