Samplen bij de barbecue

Sample jouw product bij de barbecue

Wil je jouw product samplen rond de zomerperiode? Sample dan jouw heerlijke saus, lekker drankje of pittige kruiden bij de slager. Het barbecue-seizoen staat namelijk weer voor de deur! Rond deze periode profiteren consumenten van het lekkere weer en eten dan ook regelmatig buiten. Er zijn veel leuke acties rondom het barbecue-seizoen, waar jij met jouw product slim op in kunt spelen.

Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op de consument. Een leuke toonbankstandaard, flyer of poster trekt de aandacht. Ook hier houden wij rekening mee, zodat de campagne er bij jou leuk en verzorgd uitziet. Bovendien zullen  consumenten het waarderen om een gratis sample uit te proberen.

Ben jij geïnteresseerd om te samplen tijdens het barbecue-seizoen? Je kunt contact met ons opnemen of klik hieronder voor meer informatie. Heb je een ander mooi product dat goed bij vlees past? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Doelgroep: Vleeseters.
Looptijd: Zomer 2019.
Aantal:
In overleg.
Communicatie: Toonbankdisplay, flyer.

Voordelen:

  • Leuke kant en klare actie en past bovendien perfect bij jouw doelgroep.
  • Bereik direct jouw doelgroep.
  • Consumenten vinden het altijd leuk om gratis producten te ontvangen.

Wil je graag meer weten over sampling acties en ben je geïnteresseerd? Lees hier alles over onze campagne met Santa Maria en vul de informatie aanvraag in. Je kunt ook een mail sturen naar info@limefactory.nl.

VOORBEELD CAMPAGNES

Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Yes! bij sneakershops
Yes! bij sneakershops
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl

INFORMATIE