Sampling & Activaties in Frankrijk

Lime Factory is een Sampling en Activatie bureau met meer dan 10 jaar ervaring. Wij helpen bedrijven zoals Heineken, Unilever, Procter & Gamble en Nestlé bij het uitvoeren van hun activatieplannen. De afgelopen jaren hebben we samplingcampagnes, activaties en geld-terug-acties voor merken in Nederland, België en Frankrijk uitgevoerd. Bij onze campagnes focussen wij ons op het vergroten van de awareness, of het verhogen van de conversie. Daarnaast staat het verkrijgen van belangrijke consumenten inzichten bij ons centraal.

Sampling mogelijkheden in Frankrijk

Voor onze channelsampling campagnes gaan wij op zoek naar de perfect match tussen kanaal en sample. Bij deze match kijken we buiten doelgroep ook naar het moment dat de consument tijd en behoefte heeft om de sample te proberen. Daarnaast maken wij onze sampling concepten meetbaar, door middel van onze Consumer Insight Application.

Wij bedenken leuke sampling campagnes, passend bij jouw doelgroep. Wat dacht je van wasmiddel die in de meest populaire sportwinkels en webshops van Frankrijk wordt uitgedeeld? Uiteraard kan een verfrissend drankje of lekker tussendoortje ook gesampled worden, bijvoorbeeld via een tankstation of bij een kledingwinkel tijdens het winkelen. Heb je zelf een leuk idee? Wij staan ervoor open om alle mogelijkheden met je te bespreken. Bij de uitvoering van onze channelsampling campagnes werken wij niet met een sampling team, maar zorgen wij dat de sample wordt uitgedeeld door een medewerker van het kanaal of wordt meegestuurd in het geval van webshopsampling. Zo houden wij de kosten laag.

Voorbeeldcampagnes van Frankrijk

Lenor Unstoppables Active bij sportretailers in Frankrijk
Ariel bij sportwinkels in Frankrijk

Wist je dat Lime Factory meer doet dan alleen sampling?

Lime Factory doet meer dan alleen sampling! En dit doen wij in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Afgelopen jaren hebben wij naast onze sampling campagnes ons portfolio uitgebreid met winkelvloeractivaties, geld-terug-acties en verschillende online activaties. Hierbij is het meetbaar maken van onze campagnes een leidraad gebleven.

Geld-terug-acties

Via ons eigen platform voor geld-terug-acties, kassabonkorting, stimuleren we trial, herhalingsaankopen en rotatie op de winkelvloer. Vanwege de lage opstartkosten is het ideaal om te koppelen aan een awareness campagne waarbij de doelgroep afgebakend kan worden.

Online activaties

Ontwikkeling en ontwerp van actiepagina’s met juridische voorwaarden en bijbehorende communicatie om de actie onder de aandacht te brengen. Dit kan bijvoorbeeld via on-pack stickers, displays op de winkelvloer of een social media campagne. Ook de afhandeling van de actie, zoals het uitreiken en regelen van een prijs of het versturen van een product, sample of verrassingspakket kunnen wij uit handen nemen.

Winkelvloeractivatie

Vanuit onze kanalen database kunnen wij ook activaties uitvoeren bij supermarkten zoals Carrefour en tankstations zoals Total en Esso. Denk hierbij buiten sampling aan displays, schapkaarten en vloerstickers die wij ook kunnen koppelen aan ons geld-terug-actie platform Kassabonkorting.

Voorbeeldcampagnes van onze overige activaties

Geld terug actie met Argeta
Method activatie #spreadjoy
Knoppers winkelvloeractivatie
Riedel EK-activatie

INTERESSE?

Heb jij interesse in een Sampling of Activatie campagne in Frankrijk? Stuur een mail naar info@limefactory.nl of laat hieronder je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Maak een afspraak