Test jouw product

Heb jij een leuk product, maar weet je nog niet goed hoe de consument hierop zal reageren? Test jouw product via de Monsterdoos of stuur een sample op naar jouw specifieke doelgroep!

Via de Monsterdoos komen consumenten in aanraking met nieuwe producten of varianten (denk bijvoorbeeld aan een nieuwe smaak) in hun eigen huiselijke omgeving. Door jouw nieuwe product in de Monsterdoos te samplen, kun je direct jouw product testen. Wij zorgen voor merkactivatie met een meetbaar effect. Dankzij onze Consumer Insights Application, die wij kosteloos aanbieden bij de Monsterdoos, kunnen consumenten hun feedback achterlaten over jouw product. De ervaring leert dat consumenten het erg leuk vinden om hun mening te geven over de ontvangen producten. Daarom vragen wij standaard feedback van alle producten en ontvangen alle deelnemers een rapportage over hun product. Wij zorgen voor extra aandacht en publiciteit middels de website, Facebook en mailings.

Je kunt ook jouw product laten testen bij een specifieke doelgroep thuis. Wij sturen via monstertester.nl jouw sample op naar jouw doelgroep. Deze manier van sampling is dé methode om jouw specifieke doelgroep direct met jouw product in contact te laten komen. Dankzij onze uitgebreide database valt het product dus altijd bij jouw doelgroep op de deurmat. Met onze CIA heb je uiteindelijk een duidelijk beeld van hoe de consumenten jouw product hebben ervaren.

Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Yes! bij sneakershops
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE