Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

In het voetlicht: Deleukstetaartenshop

desktop-banner-de-leukste-taarten-shop

Het vinden van de juiste kanalen en de uitvoering van campagnes bij deze kanalen is een belangrijk aspect van onze dienstverlening en vanuit dat perspectief hebben wij één van deze kanalen in de schijnwerpers gezet.

Hieronder volgt een kort interview met Anoek van der Baan van Deleukstetaartenshop, waarin zij meer over Deleukstetaartenshop vertelt en de samenwerking met Lime Factory.

Vertel in 1 á 2 zinnen wie Deleukstetaartenshop is en wat zij doen.
Deleukstetaartenshop is ervan overtuigd dat iedereen een taart kan bakken en decoreren. Deleukstetaartenshop als professional helpt consumenten hun eigen taart te bakken door te informeren, inspireren, activeren en het bieden van de juiste ingrediënten en producten voor het bakken en decoreren van taarten, cupcakes, koekjes en andere zoete lekkernijen.

Waar is Deleukstetaartenshop te vinden?
Deleukstetaartenshop heeft 4 fysieke winkels waar je lekker kunt rondneuzen, producten kunt voelen en het personeel alles kan vragen: Den Haag, Veenendaal, Ommen en Geleen. Alle winkels hebben ook een workshop ruimte waar diverse workshops en cursussen te volgen zijn. Via www.deleukstetaartenshop.nl vind je alle producten online. Daarnaast vind je bij Deleukstetaartenshop online veel informatie en zeker ook veel inspiratie omtrent bakken en decoreren. Ook is Deleukstetaartenshop zeer actief via social media. Via Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, en nieuwsbrieven houden wij onze volgers op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Wat maakt Deleukstetaartenshop bijzonder?
Deleukstetaartenshop staat dicht bij de consument. We hebben echt contact met ze, veel interactie. Consumenten vinden het ook erg leuk om hun creaties met ons te delen. En wij ook om ze te zien.

Waar blinkt Deleukstetaartenshop in uit? M.a.w. waar is Deleukstetaartenshop goed in?
In contact zijn en in gesprek blijven met de consument, wij staan dicht bij onze doelgroep.

Hoe wordt een product bij Deleukstetaartenshop gesampled?
Een afgesproken periode, van bijvoorbeeld 2 weken, waarbij consumenten die bij Deleukstetaartenshop (via de webshop en in de winkels) bestellen met een kassabonwaarde boven de €50,- een product sampleX cadeau krijgen. Dit communiceren we via een banner op de homepage, een nieuwsbrief, een blog en via onze social media kanalen. In deze periode verpakken we bij alle bestellingen (dus ook onder €50,-) een flyer waarop we de actie (of een gezamenlijk recept) communiceren. We roepen onze consumenten en fans op mee te doen aan de met sampleX-wedstrijd met hun mooiste taart/ cupcake/koekjes met daaronder #deleukstetaartenshop en #sampleX, daarbij zetten we ook onze social media kanalen in. Via onze wekelijkse nieuwsbrief zullen we ook een oproepje plaatsen om mee te doen aan deze actie.
Voor elke campagne schieten wij zelf beeld waarbij de SampleX ook in beeld wordt gebracht van de creatie (taart, cupcake, pops etc) die gemaakt is in ons eigen Experience center. We maken van de creatie een recept waarbij sampleX vermeld wordt als ingrediënt, die we vervolgens op onze site plaatsen. En als laatste optie zouden we er ook een livegang op Facebook aan kunnen besteden met onze eigen BN’er Annemiek Wegman.

Waarom raad je een sampling samenwerking aan met Deleukstetaartenshop?
Omdat de campagne voor elke sample actie op maat gemaakt wordt, waarin we samen bepalen wat goed is voor beiden. Wij hebben een groot bereik en een zeer betrokken publiek en bieden daarmee de kans aan andere partijen hiervan een graantje mee te pikken, mits het bij onze doelgroep past.

Welke mogelijkheden zijn er naast het samplen van producten? (denk aan toonbankdisplays, posters, banners, win-actie).
Alles is bespreekbaar, daarbij staat het belang van onze consument voorop.

Kun je de samenwerking met Lime Factory beschrijven?
Lime Factory weet goed welke bedrijven en merken bij Deleukstetaartenshop passen, weet de deadlines te halen, een erg fijne partner om snel mee te schakelen.

Met welk taart kan Deleukstetaartenshop zich identificeren en waarom?
Wij zijn niet in één recept te vangen, daarvoor zijn wij te divers. Van taart tot tulband, van cupcake tot cake, van koekje tot slof, van soesjes tot donuts, van botercrème tot banketbakkersroom, van strooisels tot suikerdecoraties, van fondant tot marsepein, van taartdoos tot drum, je hoort het, we kunnen nog wel even doorgaan…  (loopt het water je al in de mond?)

Wil jij ook graag een sampling campagne uitvoeren bij Deleukstetaartenshop of één van onze andere honderden kanalen neem dan gerust even contact met ons op.

Laat een reactie achter