Sample jouw product tijdens de goede voornemens in januari

Na de feestdagen hebben veel consumenten weer goede voornemens voor het nieuwe jaar.  Januari staat dan ook voor veel Nederlanders in het teken van goede voornemens: van meer sporten tot minder alcohol en snoepen, veel consumenten hebben zo hun eigen redenen om het roer om te gooien.  Wil jij graag jouw product samplen tijdens deze periode, maar weet je niet goed waar jouw doelgroep te vinden is? Sample dan jouw product gedurende deze periode bij de volgende kanalen.

Sport clubs/yoga

In januari stromen de sportscholen weer vol en beginnen veel consumenten weer aan een mindful yogalesje. Sample jouw product begin 2021 bij verschillende sportclubs en yogascholen. Dit is mogelijk bij:

Vitamines- en supplementen

De gezondheid van consumenten in de winter vraagt soms om wat extra ondersteuning. Vitamines zijn in dit seizoen dan ook geen overbodige luxe. Ook sporters willen soms extra ondersteuning met hun sportroutine in de vorm van proteïnepoeders en voedzame repen. Sample jouw product bij:

Wellness

In januari is het fijn om je te laten verzorgen en te ontspannen na de drukke feestdagen. Bereik consumenten met een gezonde lifestyle daarom bij verschillende wellness locaties in Nederland.

Supermarkten

De winkelmandjes worden in januari weer gevuld met veel gezonde producten. Bereik shoppers dicht bij het aankoopmoment bij supermarkten zoals:

Groentezaken

Begin 2021 beginnen consumenten vol goede moed met gezonde wokgerechten, groene smoothies en verantwoorde groenteschotels. Bereik deze consument tijdens het shoppen bij groentezaken. Doe er eventueel een leuk recept bij, zodat de consument een lekker gerechtje met jouw product kan maken.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wil je graag wat inspiratie opdoen? Hieronder kun je verschillende sampling campagnes bekijken die we hebben uitgerold.

Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Yes! bij sneakershops
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE