Winkelvloer activatie

Groot netwerk van franchisers

Lime Factory bedient een groot netwerk van franchisers van alle belangrijke supermarktketens in Nederland en België waar wij voor jouw merk winkelvloer activaties kunnen organiseren. Daarbij kunnen we jullie volledig ontzorgen door snel en tegen scherpe tarieven POS-materialen te ontwikkelen én te plaatsen. We controleren of alles volgens afspraak is geplaatst en kunnen zelfs ook Mystery Shoppers inzetten.

Lime Factory winkelvloer activatie Knoppers
dubbel-blaike-met-dubbele-lijn

Meten van resultaten

Maar we doen meer. Lime Factory is een data-gedreven activatiebureau en daarom willen we je ook inzicht geven in de resultaten van jullie winkelvloer activatie campagne. Dat kunnen we o.a. doen door verkoopcijfers te analyseren. Door middel van een representatieve steekproef analyseren we verkoopcijfers vóór, tijdens en na de winkelvloer activatie campagne.
Ook kunnen we consumer insights voor jullie verzamelen waarbij we o.a. productwaardering en herhaalaankoopintentie voor jullie meten.

Koppelen met een winactie

Tot slot kunnen wij voor jullie ook een win- of spaaractie koppelen aan de winkelvloer activatie. We kunnen iedere actievorm voor jullie implementeren en zorgen dat de actie vlekkeloos verloopt. Wil je hier meer over weten kijk dan eens op onze pagina over winacties.

dubbel-blaike-met-dubbele-lijn

Silan

MAOAM

Knoppers

Go Tan & Melvita

De voordelen van samenwerken met Lime Factory op een rij

Wil je je rotatie verhogen en zorgen voor meer awareness van je product(en) op de winkelvloer? Start dan een samenwerking met Lime Factory.

Limoen

Benieuwd hoe we jouw product kunnen promoten?

Ieder product is anders en heeft een andere doelgroep. Daarom krijgt ieder product een unieke aanpak. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.