Winkelvloer activatie

Maar liefst 70% van de aankoopbeslissingen wordt door de consument op de winkelvloer gemaakt. Het is dus belangrijk om op te vallen om o.a. impulsaankopen te stimuleren. Dat doe je door een winkelvloer activatie campagne. Daarmee verhoog je niet alleen de awareness, maar ook de rotatie.

Winkelvloeractivatie
dubbel-blaike-met-dubbele-lijn
Blaadje met limoen

Volledig ontzorgd

Een winkelvloer activatie campagne bij Lime Factory betekent dat je door ons volledig ontzorgd wordt. Wij kunnen zorgen voor de productie van de displays en ander POS-materiaal en regelen dat het geplaatst wordt. Een professionele fotograaf maakt foto’s en we kunnen Mystery Shoppers inzetten die controleren of de campagne ook volgens afspraak verloopt.

dubbel-blaike-met-dubbele-lijn
dubbel-blaike-met-lijn-links

Uplift van 200% in combinatie met sampling

Wil je maximaal resultaat van je winkelvloer activatie campagne, zet een winkelvloer activatiecampagne dan in, in combinatie met een samplingactie. Dit zorgt er namelijk voor dat trial wordt gecombineerd met het stimuleren van herhalingsaankopen. Eerst delen bij de kassa een sample uit, inclusief een flyer waarop consumenten worden uitgenodigd om deel te nemen aan een kort onderzoek. Na afloop van de samplingactie plaatsen we een display, schapkaart en een vloersticker in deze winkels, om verkopen te stimuleren. Dit mechanisme is heel succesvol. Zo hebben we voor Knoppers een dergelijke campagne heel succesvol opgezet. Vanuit de kassadata zagen we tijdens de campagne een uplift van 200%.

De voordelen van samenwerken met Lime Factory op een rij

Wil je je rotatie verhogen en zorgen voor meer awareness van je product(en) op de winkelvloer? Start dan een samenwerking met Lime Factory.

Limoen

Knoppers

Wil je weten hoe wij in de praktijk werken? Bekijk dan hoe we voor Knoppers een succesvolle winkelvloer activatiecampagne in combinatie met een samplingactie hebben opgezet.

Benieuwd hoe we jouw product kunnen promoten?

Ieder product is anders en heeft een andere doelgroep. Daarom krijgt ieder product een unieke aanpak. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.