Monsterbox

Er is geen betere plek om te samplen dan daar waar consumenten je product meteen kunnen gebruiken: namelijk thuis! Vaak is dat niet mogelijk, maar wel bij Lime Factory. Want wij hebben de Monsterbox. Een box vol (nieuwe) producten die we naar consumenten thuis toesturen om ze te proberen en te beoordelen. En het allermooiste is: meedoen aan de Monsterbox kost je niets.

Monsterbox
dubbel-blaike-met-dubbele-lijn
Blaadje met limoen

Wie bestelt de Monsterbox?

De Monsterbox wordt besteld door (voornamelijk) gezinnen met kinderen waarvan de ouders tussen de 29 en 49 jaar zijn. De gezinnen wonen verdeeld over het land, waarvan het merendeel in de Randstad. Veelal wordt het door vrouwen besteld. En de belangrijkste drijfveer voor hen is nieuwsgierigheid. De interesse van de doelgroep gaat verder uit naar koken, winkelen en tv (on- en offline) kijken. Per editie trekt de Monsterbox maar liefst 56% nieuwe consumenten aan.

dubbel-blaike-met-dubbele-lijn
dubbel-blaike-met-lijn-links

Wat levert het je op?

Waardevolle inzichten! Iedereen die de Monsterbox bestelt wordt gevraagd om hun feedback te geven over de producten die ze hebben geprobeerd. Maar liefst 10 – 15% van de bestellers doet dat! Ze vertellen o.a. of ze het product al kennen, wat er van vinden en of ze de intentie hebben om het vaker te kopen. Ook extra (specifieke) vragen kunnen worden toegevoegd aan het onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan een vraag over de verpakking of prijs van het product.

Ook een biologische variant

Steeds meer consumenten gebruiken duurzame producten. Daarom brengen we eens per jaar ook een biologische variant uit. In de Monsterbox Bio zitten niet alleen  voedingsmiddelen, maar ook biologische verzorgingsmiddelen en – huishoudmiddelen.

blaike-met-lijn

De voordelen van samenwerken met Lime Factory op een rij

Limoen

Monsterbox

Wil je meer weten over de Monsterbox? Bekijk de website voor meer informatie.

Benieuwd hoe we jouw product kunnen promoten?

Ieder product is anders en heeft een andere doelgroep. Daarom krijgt ieder product een unieke aanpak. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.