Maak jouw klanten blij met gratis samples

Lime Factory is dé sampling specialist van Nederland en België en houdt zich bezig met sampling van consumentenartikelen. Regelmatig hebben we dus lekkere en leuke producten tot onze beschikking om uit te delen. We willen hierbij consumenten in aanraking brengen met (nieuwe) producten. Door een gratis sample aan te bieden aan jullie klanten, kunnen zij dit meegeven aan consumenten tijdens een aankoop. Een leuke extra service dus! Je kunt uiteraard je inkoopactie hieraan koppelen.

De trend van de laatste jaren is dat de consument behoefte heeft om eerst een product uit te proberen voordat er een aankoop gedaan wordt. Speel hierop in door een gratis sample samen met jouw product naar de klant te vervoeren.

Het is een feit dat sampling heel goed werkt. De sociale norm van wederkerigheid dwingt ons om te geven nadat we iets hebben gekregen. Bovendien zal de sympathie van het ‘gratis proberen’ gekoppeld worden aan jouw merk. Je kunt je dus voorstellen dat het uitdelen van een gratis sample een erg leuk gebaar naar jouw klant is en uiteindelijk ook naar de consument.

Sampling zonder zorgen

Wij als samplingbureau nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw klant. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld een leuke toonbankstandaard, flyers of posters, zodat de campagne er leuk en verzorgd uitziet. Bovendien zullen  jouw klanten het waarderen om een gratis sample uit te kunnen delen aan de consumenten.

Voordelen:

– Je kunt een inkoopactie koppelen aan de actie. Hierdoor kun je meer van een bepaald product verkopen.
– Leuke actie voor de vestiging: ze krijgen een kant en klare actie. Bijvoorbeeld bij aankoop van twee bepaalde producten ontvangt de consument een gratis sample.
– Extra service richting jullie klant.
– Jullie klanten vinden het altijd leuk om gratis producten te ontvangen die ze vervolgens kunnen uitdelen aan consumenten.

Drie leuke sampling campagnes die we hebben uitgerold:

Wij hebben een sampling campagne opgezet voor Bambix bij babywinkels. Lees hier hoe dit in zijn werk ging.

Samen met Maggi zijn we een sampling campagne gestart. Je leest hier waar wij dit hebben uitgevoerd. 

Wij hebben een sampling campagne opgezet voor Herbamare. Lees hier hoe we dit hebben aangepakt.

Heb jij interesse in onze sampling acties? Laat hieronder je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op of stel je vraag via de chat.