Sampling via de winkel

Kassabonkorting is een platform voor geld terug acties en is een alternatieve manier om consumenten via de winkel een product te laten proberen.
Ondanks dat dit een relatief kostbare manier van sampling is, zijn er wel een aantal significante voordelen.
De consument doorloopt het gehele aankoopproces, zodat dit makkelijker herhalingsaankopen gaat opleveren. Bovendien stimuleer je direct de penetratie, dat uiteraard ook in de (Nielsen) cijfers zichtbaar wordt.
KassabonKorting onderscheidt zich verder op het gebied van communicatie, de koppeling met sampling en het in kaart brengen van data, zie hieronder.

CONCEPT

Kassabonkorting multi devices

Platform

KassabonKorting is een platform voor geld terug acties en is een alternatieve manier om consumenten via de winkel een product te laten proberen. Ideaal voor het stimuleren van de penetratie. Het bestaat uit een zeer gebruiksvriendelijke app en website. Het platform is retail onafhankelijk..

 

en-play-badge     btn-app-store

Kassabonkorting Facebook pagina

Communicatie

Via social media worden de geld terug acties gecommuniceerd. Hierbij wordt een bereik gegarandeerd van minimaal 100.000 views. Daarnaast kan er meer bereik worden ingekocht. Ook stellen wij onze e-mail databases ter beschikking voor extra communicatie. Uiteraard kan er ook on-pack of op andere manieren gecommuniceerd worden.

Kassabonkorting Welkomstkoffer data

Data, data, data

Zeker in combinatie met de Welkomstkoffer bij Center Parcs kan er eerst trial gegenereerd worden, en daarna de penetratie gestimuleerd worden met KassabonKorting. Dit heeft een bijkomend voordeel dat de consumentendata van beide concepten gekoppeld kan worden, waarmee onder andere Brand Ambassadors in kaart worden gebracht. Door het gebruik van de OCR software, waarbij de kassabon foto wordt vertaald naar een tekstdocument, is nog meer data beschikbaar van de actie. Denk hierbij aan het aantal actie-aankopen per supermarkt of per regio of per periode. Ook zorgt dit voor een beter controle mechanisme.

EERDERE ACTIES

MEER WETEN?

INFORMATIE