De Monsterbox Bio

Sample jouw product bij consumenten thuis

Wil jij graag jouw biologische product testen onder 1.000 nieuwsgierige consumenten en wil je weten hoe men hier op zal reageren? Sample jouw product in de Monsterbox Bio! De Monsterbox Bio is een alternatieve manier van sampling, waarbij consumenten in aanraking komen met nieuwe biologische producten of varianten (denk bijvoorbeeld aan een nieuwe smaak) in hun eigen huiselijke omgeving.

De Monsterbox Bio verschijnt een aantal keer per jaar en betreft 2.000 producten per editie. Zo hebben wij onder andere een voorjaarseditie en een najaarseditie. We richten ons op biologisch verantwoorde consumenten. De consument kan de Monsterbox online bestellen en deze wordt thuis afgeleverd. De promotie gebeurt via Facebook, direct mailing en online advertenties.

Test jouw product

Door jouw nieuwe biologische product in de Monsterbox Bio te samplen, kun je direct jouw product testen. Dankzij onze Consumer Insights Application kunnen consumenten hun feedback achterlaten over jouw product. De ervaring leert dat consumenten het erg leuk vinden om hun mening te geven over de ontvangen producten. Daarom vragen wij standaard feedback van alle producten en ontvangen alle deelnemers een rapportage over hun product.

Feedback achterlaten kan via monstertester.nl. Op deze website vragen wij de deelnemers wat ze vonden van de ontvangen sample. Het invullen duurt nog geen twee minuten en er zit een win-actie aan gekoppeld, waardoor de respons wordt verhoogd. Bovendien kunnen consumenten ook dankzij onze productposts hun mening geven via Facebook. Dit is een leuke manier van terugkoppeling van jouw product. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem hier een kijkje door op de producten te klikken.

 

Wij brengen jouw product onder de aandacht

• Wij zorgen voor extra aandacht en publiciteit middels de website, Facebook en mailings.
• Uit ons onderzoek is gebleken dat de consument graag nieuwe producten in de Monsterbox Bio wil hebben. Daarom willen wij de nadruk ook leggen op nieuwe producten die consumenten kunnen testen. Deze nieuwe producten zullen wij extra aandacht geven. Mocht je een leuk nieuw biologisch product hebben, dan horen wij dat graag.
• Op een aparte productenpagina wordt jouw product getoond met informatie waar consumenten het product kunnen kopen.
• Het is mogelijk om retargeting advertenties in te zetten om de sampling en eventueel jouw (marketing) campagne te versterken.

Heb jij een leuk product dat je graag wilt testen onder consumenten en wil je graag jouw product in de Monsterbox terugzien? Je kunt contact met ons opnemen, dan reserveren wij een plekje voor jou. Uiteraard is het ook mogelijk om met meerdere nieuwe producten deel te nemen.

Resultaten

Lime Factory kan de resultaten van sampling concepten meten, zo ook van de Monsterbox Bio. Daarbij wordt onder andere de productwaardering en herhalingsaankoop intentie gemeten. Er kunnen ook tailor made vragen worden toegevoegd. Bovendien kunnen we na een half jaar de daadwerkelijke aankopen, inclusief frequentie vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONCEPT

Sampling

Monsterdoos Bio staat voor een nieuwe, frivole manier van sampling waarbij we ons richten op de biologisch verantwoorde consument in een huiselijke omgeving…

Website

De Monsterbox Bio is door consumenten te bestellen op https://monsterbox-shop.nl

Social media

Via Facebook houden wij de consumenten op de hoogte en verzamelen wij feedback.

MEER WETEN?

INFORMATIE