De Monsterdoos

Sample jouw product gratis bij consumenten thuis

Wil jij graag jouw product testen onder 3.000 nieuwsgierige consumenten en wil je weten hoe men hier op zal reageren? Sample jouw product gratis in de Monsterdoos! De Monsterdoos is een alternatieve manier van sampling, waarbij consumenten in aanraking komen met nieuwe producten of varianten (denk bijvoorbeeld aan een nieuwe smaak) in hun eigen huiselijke omgeving.

De Monsterdoos verschijnt een aantal keer per jaar en betreft 3.000 producten per editie. Zo hebben wij onder andere een voorjaarseditie en een najaarseditie. We richten ons op gezinnen met kinderen. De consument kan de Monsterdoos online bestellen en deze wordt thuis afgeleverd. De promotie gebeurt via Facebook, direct mailing en online advertenties.

Wil je een meer specifieke doelgroep bereiken? Ook daar kunnen we je nu ook bij helpen. Wij hebben door de jaren heen voldoende consumentendata vergaard om te bepalen welke consument geïnteresseerd is in jouw product(categorie). Wanneer je bijvoorbeeld consumenten wil bereiken die openstaan voor biologische producten, dan zorgen wij ervoor dat jouw product wordt toegevoegd aan de Monsterdozen die besteld worden door consumenten die eerder de Monsterdoos BIO hebben besteld. Wil je liever gezinnen met kinderen bereiken? Wij kunnen jouw product aan de Monsterdozen toevoegen die bij deze gezinssamenstelling terecht komen. Uiteraard kunnen we ook segmenteren op bijvoorbeeld leeftijd. 

Test jouw product

Door jouw nieuwe product in de Monsterdoos te samplen, kun je direct jouw product testen. Dankzij onze Consumer Insights Application kunnen consumenten hun feedback achterlaten over jouw product. De ervaring leert dat consumenten het erg leuk vinden om hun mening te geven over de ontvangen producten. Daarom vragen wij standaard feedback van alle producten en ontvangen alle deelnemers een rapportage over hun product.

Feedback achterlaten kan via monstertester.nl. Op deze website vragen wij de deelnemers wat ze vonden van de ontvangen sample. Het invullen duurt nog geen twee minuten en er zit een win-actie aan gekoppeld, waardoor de respons wordt verhoogd. Bovendien kunnen consumenten ook dankzij onze productposts hun mening geven via Facebook. Dit is een leuke manier van terugkoppeling van jouw product. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem hier een kijkje door op de producten te klikken.

Wij brengen jouw product onder de aandacht

• Wij zorgen voor extra aandacht en publiciteit middels de website, Facebook en mailings.
• Uit ons onderzoek is gebleken dat de consument graag nieuwe producten in de Monsterdoos wil hebben. Daarom willen wij de nadruk ook leggen op nieuwe producten die consumenten kunnen testen. Deze nieuwe producten zullen wij extra aandacht geven. Mocht je een leuk nieuw product hebben, dan horen wij dat graag.
• Op een aparte productenpagina wordt jouw product getoond met informatie waar consumenten het product kunnen kopen.
• Het is mogelijk om retargeting advertenties in te zetten om de sampling en eventueel jouw (marketing) campagne te versterken.

Heb jij een leuk product dat je graag wilt testen onder consumenten en wil je graag jouw product in de Monsterdoos terugzien? Je kunt contact met ons opnemen, dan reserveren wij een plekje voor jou. Uiteraard is het ook mogelijk om met meerdere nieuwe producten deel te nemen.

Wil jij je liever richten op de biologisch geïnteresseerde consumenten? Neem dan een kijkje op de Monsterdoos Bio pagina.

Resultaten

Lime Factory kan de resultaten van sampling concepten meten, zo ook van de Monsterdoos. Daarbij wordt onder andere de productwaardering en herhalingsaankoop intentie gemeten. Er kunnen ook tailor made vragen worden toegevoegd. Bovendien kunnen we na een half jaar de daadwerkelijke aankopen, inclusief frequentie vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONCEPT

monsterdoos logo

Sampling

Monsterdoos staat voor een nieuwe, frivole manier van sampling bij gezinnen met kinderen in een huiselijke omgeving…

Monsterdoos website

Website

De monsterdoos is door consumenten te bestellen op www.monsterdoos.nl…

Monsterdoos Facebook pagina

Social media

Via Facebook houden wij de consumenten op de hoogte en verzamelen wij feedback.

MEER WETEN?

INFORMATIE