Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Lipton Cold Infuse bij Jims Fitness

Lipton Cold Infuse bij Jims Fitness

Lime Factory heeft voor Lipton een sampling campagne opgezet bij Jims Fitness in België. Lipton Cold Infuse is smaak voor koud water!

Ken jij Lipton Cold Infuse al? Dit is een theezakje gevuld met een natuurlijke blend van fruit en kruiden, zonder suiker en calorieën. Ideaal om mee te nemen voor onderweg.

De samples zijn uitgedeeld op verschillende locaties van Jims Fitness en bij kantoren via Blue Water Company in Belgie. Bij ieder bezoek aan de sportschool ontvangt de consument 1 theezakje Lipton Cold Infuse, inclusief flyer. De actie is middels een toonbankstandaard en flyer gecommuniceerd. Hierop wordt ook de Consumer Insights Application gecommuniceerd.

De medewerkers vinden het erg leuk om een sample weg te mogen geven. En consumenten zijn blij verrast bij het krijgen van een sample.

Hierbij ook een aantal reacties van consumenten:

  • “Heel eenvoudig in gebruik en smaakt heel lekker.  Ik vond het leuk om dit product te mogen ontdekken, zal het zeker nog gebruiken in de toekomst.”
  • “Zelf drink ik niet vaak (warme) thee, maar dit is  een leuke manier om mijn drinkbus met water  een lekkere smaak te geven.”
  • “Perfect als tussendoortje!”

De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter