Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Lipton Green bij Sport2000

Lipton Green bij Sport2000

Lime Factory heeft voor Lipton een sampling campagne opgezet bij Sport2000. Lipton Green is een heerlijk verfrissende koolzuurvrije frisdrank, geschikt voor elk moment van de dag.

Lipton Ice Tea Green is gemaakt op basis van groene thee en is deels gezoet met een zoetstof van natuurlijke oorsprong: de stevia-plant. De samples zijn uitgedeeld bij Sport2000. Bij iedere aankoop ontvangt de consument een gratis sample. De actie is middels een flyer, branded koelkast en toonbankstandaard gecommuniceerd.

Verschillende locaties geven aan:

  • “Leuke actie!”
  • “De consumenten die wij een blikje aanboden waren aangenaam verrast en vonden het een zeer leuke geste! En, niet onbelangrijk, iedereen vond het zeer smakelijk.”
  • “De actie verloopt goed! De klanten vinden het leuk dat ze bij hun aankoop een blikje drinken krijgen, reacties zijn er positief!”

De medewerkers vinden het erg leuk om een sample weg te mogen geven. En consumenten zijn blij verrast bij het krijgen van een sample. De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter