Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Lipton Green Tea bij vakantieparken

Lipton bij vakantieparken

Lime Factory heeft voor Lipton een sampling campagne opgezet bij verschillende vakantieparken door heel België. Lipton Green Tea is een heerlijk verfrissende ijsthee, verrassend laag in calorieën. 

Lipton Green Tea is een heerlijk verfrissende koolzuurvrije frisdrank, geschikt voor elk moment van de dag. Dit lekkere drankje is gemaakt op basis van groene thee en is deels gezoet met een zoetstof van natuurlijke oorsprong. De samples zijn uitgedeeld bij verschillende vakantieparken door heel België, zoals Familiepark Camping Olympia, Camping Petite Suisse en Landal Mooi-Zutendaal.

Bij de receptie wordt bij aankomst een voucher van Lipton meegeven aan de gasten. Met deze voucher kunnen de gasten een Lipton Green Tea inclusief neckhanger gekoeld ophalen in de parkwinkel. Indien bij de receptie een koeling staat wordt de sample daar ook direct gekoeld aan de gasten meegegeven.

De flesjes worden inclusief neckhanger aangeboden. Via de nekhanger communiceren wij ons Consumer Insights programma. 

Verschillende vakantieparken hebben laten weten dat de medewerkers erg enthousiast zijn over de actie. Ze vinden het leuk om Lipton weg te mogen geven. De consumenten zijn blij verrast wanneer ze een sample gratis mee krijgen.

Zo hebben we van medewerkers te horen gekregen:

“Veel positieve reacties ontvangen. Veel mensen vinden het ook fijn dat er geen prik in zit, mensen die niet van normale ice tea houden geven aan dit wel lekker te vinden”. 

Consumenten gaven de volgende reacties:

“Verrassend lekker en niet té zoet. Heerlijke dorstlesser!”

“Erg attent dat we gratis een Lipton ice tea green kregen op de camping”.

“Het was een top product ik ga het zeker vaker kopen, dank u voor het lekkere drankje”.

De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter