Bereik jouw doelgroep tijdens de Lockdown 

Het kan best een uitdaging zijn om jouw doelgroep te bereiken nu de consument op weinig plekken komt. Webshop sampling is hier een goede uitkomst voor, maar wanneer je echt persoonlijk contact wilt maken, of wanneer je juist op een bepaald moment zoals het koffiemoment wilt samplen, is webshop sampling minder geschikt. Wij zijn recent een mooie samenwerking aangegaan met een kanaal dat momenteel druk bezocht wordt en waarbij jouw producten goed passen. 

De kapper
Na maanden mogen we eindelijk weer naar de kapper. Veel mensen willen zo snel mogelijk iets aan hun coronakapsel laten doen, hierdoor zijn de kappers helemaal volgeboekt. De kapper is een mooi kanaal waarbij persoonlijk contact en service centraal staan. Hierdoor biedt dit kanaal verschillende sampling mogelijkheden:

  • Bij binnenkomst: de consument krijgt een sample aangeboden bij binnenkomst, deze kunnen ze tijdens het wachten of thuis uitproberen. 
  • Tijdens het knippen: gaat jouw product goed samen met koffie of thee? Dan kan je product ook in deze combinatie aanbieden.
  • Na het knippen: ligt de focus je vooral op de doelgroep en niet zozeer op het moment? Dan kan je er voor kiezen om de sample mee te laten geven na afloop van het kappersbezoek. 

Hizi Hair
Het is mogelijk om jouw product te samplen bij Hizi Hair. Dit is een echte buurtkapper. Deze kappersketen heeft ruim 60 vestigingen door heel Nederland. De doelgroep bestaat voor 40% uit mannen en voor 60% uit vrouwen. Afhankelijk van de periode en de duur van de campagne kunnen zij 10.000 – 20.000 samples verdelen. Producten die goed bij dit kanaal passen zijn: Chocolade, Koekjes, repen en in de zomer ook drankjes. 

 

Ben jij geïnteresseerd in een sampling campagne bij de Kapper? Je kunt contact met ons opnemen of je kan een mail sturen naar info@limefactory.nl. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

VOORBEELD CAMPAGNES

Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Yes! bij sneakershops
Yes! bij sneakershops
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl

INFORMATIE