Campina Protein Plus

Snel zorgen dat samples van THT-product de juiste doelgroep bereiken

Campina ProteinPlus is de nieuwe proteïnemelk van Campina. Ze bevat 20% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid aan proteïne. Kortom een gezond product dat Campina in België wilde samplen onder mannen en vrouwen met een actieve levensstijl. Gezamenlijk kozen we voor sampling bij sportscholen verspreid over Vlaanderen en Wallonië.

Aanpak en resultaten

Het samplen van THT-producten is altijd een uitdaging omdat er meestal maar een korte tijd is om het project te plannen en te voltooien. Maar dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij hier erg goed in en kunnen we de producten snel bij de geselecteerde kanalen kunnen krijgen. Ook in dit geval toen we voor Campina Protein Plus een samplingcampagne organiseerden bij 25 geselecteerde sportscholen in België.

In korte tijd hebben we de sportscholen gevonden en gezorgd dat zij de samples, inclusief flyers, ontvingen. De extra uitdaging zat hem erin dat we vanwege het grote volume van de 1 liter fles samples we ook sportscholen moesten vinden met voldoende opslagruimte. Maar ook daarin zijn wij geslaagd en de sportscholen konden in korte tijd alle samples uitdelen. Dit zorgde voor enthousiaste reacties onder hun leden.

Bekijk vergelijkbare cases

Laten we samenwerken!

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen, dan nemen we spoedig contact met je op.


    Chris Hagens Lime Factory