Taksi Spaaraksi

Ontwikkeling van actiewebsite, promocodes en klantenservice van spaaractie

Om meer awareness te creëren en de penetratie van hun vruchtendrank te vergroten wilde Taksi in de zomer van 2022 een grote spaaractie en bijbehorende campagne lanceren. Door Taksi te kopen konden consumenten sparen voor een metersgrote opblaasbare slang die ook dienst kan doen als zwemband. De actie werd ondersteund door een grote reclamecampagne. Wij kregen van Riedel de opdracht om de actiewebsite, -webshop en complete handling van de Taksi Spaaraksi te verzorgen.

Onze aanpak

De activatiecampagne van de Taksi Spaaraksi was een omvangrijke klus dat bestond uit verschillende onderdelen.

Actiecodes
Allereerst hebben we de actiecodes gegenereerd die op alle pakken Taksi werden geprint.

Website
Vervolgens hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van de speciale actiewebsite. We hebben gezorgd voor algemene voorwaarden, antwoorden op veelgestelde vragen en natuurlijk voor een goedwerkende en gebruiksvriendelijke site.

Webshop
Daarna zijn wij de webshop gaan inrichten. Dankzij de ervaring met de Monsterbox kon onze eigen webshopmanager deze snel en vakkundig voor Taksi opzetten. Ook de klantenservice verzorgden wij voor Taksi. Alle vragen en eventuele problemen van consumenten werden door ons snel en klantvriendelijk opgelost.

Handling
En tot slot hebben we ervoor gezorgd dat alle bestelde opblaasslangen bij de klanten thuisbezorgd werden.

 

Resultaten

De Taksi Spaaraksi is vlekkeloos verlopen. De slang werd steeds vaker gespot en (niet geheel toevallig) ook al heel snel op de Keizersgracht in Amsterdam.

Vanuit Riedel werken we erg prettig samen met Lime Factory. Naast het zorgvuldig bouwen van de mooie actiepagina en webshop, denkt Lime Factory zorgvuldig mee voor een ultieme customer journey op de website. Maar ook de afhandeling van de pakketten heeft Lime Factory volledig uit handen genomen. Een succesvolle samenwerking met een goed werkend mechanisme!Jiska van Rhenen, marketing manager Taksi

Bekijk vergelijkbare cases

Laten we samenwerken!

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen, dan nemen we spoedig contact met je op.


    Chris Hagens Lime Factory