Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Amstel Radler Fris 0.0 bij autowasstraten en FeelGoodClubs

Amstel Radler Fris 0.0 grapefruit bij autowasstraten en FeelGoodClubs

Lime Factory heeft voor Amstel een sampling campagne opgezet en gezorgd voor de perfecte match met de doelgroep. De sampling campagne is opgezet bij autowasstraten en SportClubs. Amstel Radler Fris 0.0 Grapefruit is de dorstlessende mix van 0.0 bier en grapefruitsap. 

Amstel Radler Fris 0.0 grapefruit is de dorstlessende mix van alcoholvrij bier en citroensap. Bovendien bevat het geen toegevoegde suikers. De samples zijn uitgedeeld bij BOB Autowas, Washin7 en SportClubs, zoals Life and Kicking en YOU. The Gym.

Bij de bar en het verlaten van de sportclub of op het moment dat een klant afrekent bij de autowas, ontvangt de consument een gekoeld blikje Amstel Radler Fris, inclusief flyer. De sampling campagne is gecommuniceerd door middel van een toonbankstandaard, posters, een stoepbord en flyers.

Verschillende medewerkers van autowasstraten en sportclubs hebben laten weten dat ze erg enthousiast zijn over de actie. Ze vinden het leuk om Amstel Radler Fris weg te mogen geven.

Zo hebben we van medewerkers te horen gekregen:

”De klanten vinden het altijd leuk als er iets uitgedeeld wordt,  zeker een goed lekker koud blikje Amstel Radler in de zomer!”

Van consumenten hebben we de volgende reacties ontvangen:

“Ik vond het heerlijk om en heb meteen een sixpack gekocht.”

”Vond het erg passend omdat ik met mijn auto door de wasstraat ging. Ik mag nu met een gerust gevoel de weg op en genieten van een Radler 0,0%.”

”Een lekker alternatief voor een biertje voor wanneer je nog moet rijden, super.”

De samenwerking is soepel verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter