Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Go-Tan woksaus bij de groenteman

Go-Tan woksaus bij de groenteman

Lime Factory heeft voor Go-Tan een sampling campagne opgezet bij verschillende groentemannen door heel Nederland. Go-Tan woksaus All Natural is een heerlijke saus, lekker bij zowel kip als beef of varkensvlees.

Go-Tan woksaus All Natural zal je doen verrassen. De zoete maar toch ook hartige smaak zorgt er samen met een vleugje peper voor dat deze saus heerlijk bij verschillende gerechten is. Bovendien bevat het geen toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen.

De samples zijn uitgedeeld bij verschillende groentemannen door heel Nederland, zoals Landsheer en Ans Kros.

Bij aankoop van wokgroente ontvangt de consument een sample Go-Tan woksaus, inclusief flyer. Op de flyer staat een lekker recept en de Consumer Insights Application inclusief win-actie gecommuniceerd.  

Verschillende groentezaken hebben laten weten dat de medewerkers erg enthousiast zijn over de actie. Ook consumenten vinden het erg leuk om een gratis sample mee te krijgen. Zo hebben we te horen gekregen: 

“Op deze manier kun je wel iets uitproberen wat je niet kent, anders had ik het nooit gekocht, maar nu heb ik al een keer tussen de soorten wat meegenomen”.

“Bij mijn plaatselijke groenteboer kocht ik groenten. Ik zei dat ik ging wokken. Hij kwam spontaan met de woksaus en een recept. Dat kon ik goed gebruiken! Handig en lekker”.

De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter