Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Herbamare paasactie bij Jumbo

Herbamare paasactie bij Jumbo

Lime Factory heeft voor Herbamare een sampling campagne opgezet bij verschillende Jumbo’s door heel Nederland. Herbamare kruidenzout is een biologisch kruidenzout dat gerechten op smaak brengt of als tafelzout gebruikt kan worden. 

Herbamare kruidenzout is een pure smaakmaker. Door de mix van zeezout, biologisch geteelde groenten en kruiden gebruik je minder zout en geef je je gerechten meer smaak. Zo kan je Herbamare kruidenzout gebruiken om op een gezondere manier lekkere gerechten te bereiden.

De samples zijn in de periode rondom Pasen uitgedeeld bij Jumbo’s door heel Nederland. Consumenten ontvangen een sample bij de kassa bij aankoop van een doosje eieren, inclusief receptenkaartje. De sampling actie is gecommuniceerd door middel van een schapkaart bij het vak en een display.

Consumenten vonden het leuk om iets extra’s te krijgen bij het afrekenen van hun boodschappen. Jumbo heeft laten weten dat de medewerkers ook erg enthousiast zijn over de actie. Ze vinden het leuk om een product weg te mogen geven. Zo kregen we de reactie: “De actie liep goed, snel door de zakjes heen, klanten vonden het leuk! Herbamare kruidenzout potten waren ook sneller verkocht”.

De samenwerking is soepel verlopen. We kijken dan ook ernaar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter