Santa Maria & BBQ

Lime Factory heeft voor Santa Maria een sampling campagne opgezet bij een aantal passende kanalen. De Santa Maria BBQ saus, rub en marinade werd inclusief flyer meegegeven bij bestellingen bij de BBQKampioen, bij deelname aan een Weber workshop, bij een aankoop bij de Groenteman en via het Zomerpakket bij Center Parcs.

Via de webshop van BBQKampioen zijn de Santa Maria producten meegestuurd bij bestellingen van een BBQ pakket. Ook hier werd bovengenoemde flyer meegestuurd om zo feedback te verzamelen.

Tijdens de Grill Academy BBQ workshops van Weber werden de Santa Maria producten tijdens de workshop gebruikt en na afloop kregen de deelnemers een sample incl. flyer mee voor thuis.

Bij elke aankoop in de winkels van De Èchte Groenteman kregen klanten een Santa Maria saus, rub of marinade mee om thuis te proberen, hierbij werd ook een flyer meegegeven met een recept en link naar het feedback platform.

Bij alle parken van Center Parcs in Nederland krijgt de consument bij aankomst het “Zomerpakket” met leuke en lekkere producten, passend bij het moment. Hiervan kan men samen genieten tijdens het verblijf. Naast de sample zit er ook een leaflet in de Welkomstkoffer waarbij de consument wordt aangespoord om feedback op het product te geven.

Laat een reactie achter