Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Spa bij de sauna, sneakershops en kinderspeelparadijzen

Spa bij de sauna, sneakershops en kinderspeelparadijzen

Lime Factory heeft voor Spa een sampling campagne opgezet bij wellness, sneakershops en kinderspeelparadijzen door heel Nederland. Er zijn drie verschillende Spa producten gesampled: Spa Subtile, Spa Touch en Spa Duo.

Ken jij de verschillende producten van Spa al? Spa Subtile is puur water mét een subtiele smaak, zónder calorieën of suikers. Spa Touch is een heerlijk verfrissende combinatie van bruisend, natuurlijk mineraalwater van Spa met een vleugje natuurlijk aroma. Tot slot is Spa Duo een limonade zonder prik, met verrassende smaakcombinaties.

De samples zijn uitgedeeld bij verschillende sauna’s, zoals LeeuwerikHoeve, sneakershops en kinderspeelparadijzen. Bij ieder bezoek aan de sauna of kinderspeelparadijzen of bij iedere aankoop van sneakers bij sneakershops ontvangt de consument een gratis sample. De actie is middels een flyer en toonbankstandaard gecommuniceerd.

De medewerkers vinden het erg leuk om een sample weg te mogen geven. Zo zeggen ze het volgende over de actie: 

  • “Gasten vinden het heerlijk!”
  • “De spa actie is als een speer gegaan! Het was een succes”.
  • “De Spa sampling was een gillend succes! Werd zeer gewaardeerd door onze gasten, ze vonden het ook heel fijn dat ze een keus konden maken”.

De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter