Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Taksi bij Familieparken

Taksi & Vakantieparken

Lime Factory heeft voor Taksi een sampling campagne opgezet bij verschillende familieparken in Nederland. Taksi Tropisch Fruit is een koolzuurvrije drank gemaakt op basis van vruchtensap, zuivel en toegevoegde vitamine C.

Taksi Tropisch Fruit is een heerlijke mix van sap uit ananas, passievrucht en appel. Een smaakexplosie met zuivel en rijk aan vitamine C. Daardoor is Taksi nét even anders.

De doelgroep die Taksi met deze campagne wil bereiken zijn alledaagse huishoudens met kinderen en vooral de vakantiegangers. Om deze doelgroep zo goed mogelijk te bereiken zijn de samples uitgedeeld bij vakantieparken en campings, zoals:

De 6-pack Taksi is op verschillende manieren uitgedeeld bij de vakantieparken. Bij de meeste verblijven ontvangen gasten bij aankomst een 6-pack Taksi. Bij Landal Greenparks ontvangen de gasten bij check-in een voucher waarmee ze een 6-pack Taksi kunnen afhalen in de parkwinkel.

Bij Topparken wordt de 6-pack toegevoegd aan de ‘welkomsttas’. De sampling campagne is ondersteund middels een toonbankstandaard en flyer. Bij Roompot staat er ook een roll-up banner om de actie te communiceren.

Laat een reactie achter