Taksi bij Familieparken

Taksi & Vakantieparken

Lime Factory heeft voor Taksi een sampling campagne opgezet bij verschillende familieparken in Nederland. Taksi Tropisch Fruit is een koolzuurvrije drank gemaakt op basis van vruchtensap, zuivel en toegevoegde vitamine C.

Taksi Tropisch Fruit is een heerlijke mix van sap uit ananas, passievrucht en appel. Een smaakexplosie met zuivel en rijk aan vitamine C. Daardoor is Taksi nét even anders. En dat proef je.
De doelgroep die Taksi met deze campagne wil bereiken zijn alledaagse huishoudens met kinderen en vooral de vakantiegangers.
Om deze doelgroep zo goed mogelijk te bereiken zijn de samples uitgedeeld bij vakantieparken en campings zoals

De 6-pack Taksi is op verschillende manieren uitgedeeld bij de vakantieparken. Bij de meeste verblijven ontvingen gasten bij aankomst een 6-pack Taksi. Bij Landal Greenparks ontvingen de gasten bij check-in een voucher waarmee ze een 6-pack Taksi konden afhalen in de parkwinkel. En bij Topparken werd de 6-pack toegevoegd aan hun ‘welkomsttas’. De sampling campagne is ondersteund middels een toonbankstandaard en flyer. Bij Roompot stond er ook een roll-up banner om de actie te communiceren.

Laat een reactie achter