Wat doe jij met jouw THT product?

THT Partijen

Veel FMCG bedrijven hebben te maken met producten die tegen de THT datum aanlopen. Dit kan ontstaan door minimale productie batches, ‘foutjes’ tijdens de planning of producten die in een bepaalde periode toch wat minder lopen.

Maar wat doe je met jouw THT product?

  • Je kunt het laten vernietigen;
  • Je kunt het aanbieden aan de voedselbank;
  • Je kunt een actie optuigen om de verkoop nog wat te stimuleren;
  • Je gebruikt deze producten voor een sampling campagne.

THT Sampling

THT sampling kan vaak net zo duur zijn als verwerking . Echter bereik je er nu de consument mee. Wij krijgen regelmatig aanvragen voor dit soort THT partijen en proberen hiervoor adequate oplossingen te vinden. In de loop van de tijd hebben wij dan ook steeds meer kanalen waar wij op korte termijn, tegen lage kosten en binnen een korte periode een sampling campagne kunnen opzetten.

Ook voor deze campagnes gaan wij op zoek naar het juist kanaal, waarbij de consument tijd en behoefte heeft en de positionering van product en kanaal passend is. Indien mogelijk verzorgen wij ook communicatie rondom de campagne, afhankelijk van het kanaal kan dit bijvoorbeeld via een flyer, een toonbankdisplay of online via de nieuwsbrief. Wij zorgen voor merkactivatie met een meetbaar effect. Wij kunnen jou inzichten geven in hoe de consument het product heeft ervaren! Dit doen wij via onze Consumer Insights Application.  Dit is ons eigen platform, waar de consument zijn/haar ervaring met jouw product kan delen.

Uiteraard is het belangrijk om goed te letten tot wanneer de producten ook aangeboden kunnen worden, dit gebeurt via samenspraak tussen de producent en het kanaal.

THT Kanalen

In onze database hebben wij kanalen gedefinieerd als THT kanalen als ze binnen 2 weken na akkoord de producten kunnen aanbieden aan de consument. Zo kunnen we samplen bij verschillende bakkers, vakantieparken, mode retail, de Monsterdoos en nog veel meer!

becel-pure Quaker ontbijt sampling

En mochten wij nog geen passend kanaal in onze database hebben, dan gaan wij op zoek voor jou.

Dus heb jij ook te maken met een THT partij en heb je nog geen oplossing, neem dan gerust contact met ons op. Ook als je op dit moment niet te maken hebt met een THT partij, maar verwacht hier wel mee te maken te gaan krijgen kan het handig zijn om contact met ons op te nemen, zodat we hier alvast op kunnen inspelen.

Laat een reactie achter