Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Becel Pure bij bakkers

Becel Pure bij bakkers

Lime Factory heeft voor Becel een sampling campagne opgezet bij verschillende bakkers door heel België. Becel Pure is een lekkere 100% plantaardige margarine.

Becel Pure is vrij van palmolie, conserveermiddelen, lactose, gluten en kunstmatige smaakstoffen. Bovendien is het goed voor het hart en beter voor de planeet. De samples zijn uitgedeeld bij verschillende bakkers door heel België, zoals Smos & Co en Bakkerij van Bogaert.

Bij aankoop van brood ontvangt de consument een gratis sample Becel Pure. De sampling campagne is gecommuniceerd door middel van een toonbankstandaard en flyer. Op de flyer staat de Consumer Insights Application inclusief win-actie.

Verschillende bakkers hebben laten weten dat de medewerkers erg enthousiast zijn over de actie. Ze vinden het leuk om Becel Pure weg te mogen geven. En de consumenten zien het als een cadeautje, ze zijn er erg blij mee. Zo hebben we van medewerkers te horen gekregen:

“Zeer tevreden met de actie. Netjes ook met foldertje erbij. De winkeldames leggen nog even wat kort uit over het product. Deze actie past heel goed in de winkel. De consumenten reageren erg positief, ze vinden het leuk. Sommige geven aan dat ze blij verrast zijn om dit bij de bakker te krijgen”.

De samenwerking is soepel verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter