Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Blue Band bij de groenteman

Blue Band bij de groenteman

Lime Factory heeft voor Blue Band een sampling campagne opgezet bij verschillende groentemannen door heel Nederland. Blue Band Finesse voor koken Lactosevrij is ontwikkeld voor iedereen die van de volle smaak van zuivel houdt maar een lactose intolerantie heeft, of liefst lactosevrij kookt.

Blue Band Finesse voor koken Lactosevrij kan worden gebruikt om smaakvolle gerechten voor het hele gezin te bereiden. Blue Band Finesse voor koken Lactosevrij is bovendien gemaakt met plantaardige oliën.

De samples zijn uitgedeeld bij verschillende groentemannen door heel Nederland, bijvoorbeeld Deli-Deux, Cees Hakkert en De Blauwe Bes. De samplingcampagne is gecommuniceerd door middel van een toonbankstandaard.

Wel hebben we van de medewerkers van de groentezaken zeer positieve reacties doorgekregen. Zo zeggen ze: “Het is erg leuk om onze klanten wat extra’s mee te geven. En ze zijn blij verrast!”

We kunnen concluderen dat de Blue Band Finesse samples een groot succes zijn. Wat ons betreft een geslaagde sampling campagne.

 

Laat een reactie achter