Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Mentos Choco & Caramel bij koffiezaken

Mentos Choco & Caramel bij koffiezaken

Lime Factory heeft voor Mentos een sampling campagne opgezet voor Mentos Choco & Caramel bij Barista Cafe en meerdere koffie gerelateerde (online) webwinkels. Mentos Choco & Caramel is een van de nieuwe smaken van Mentos, met onweerstaanbare karamel!

Mentos Choco & Caramel is niet zoals de traditionele Mentos, het is een heerlijk karamelsnoepje met een hart van melkchocolade. De doelgroep die Mentos met deze campagne wilde bereiken waren de jonge koffieliefhebbers.

Om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken hebben wij een samenwerking opgezet met Barista Cafe en koffie (web)winkels: Brandmeesters, Koffievoordeel, Koffiebranderij Fascino en Koffiedomein.

De actie is gecommuniceerd op verschillende manieren. Bij Barista Cafe werd een pot met Mentos Choco & Caramel neergezet, consumenten werden uitgenodigd om een sample hieruit te pakken bij aankoop van een kop koffie.
En bij de koffie (web)winkels werd de actie gecommuniceerd via banners op de website. Bij elke bestelling kregen consumenten een rol Mentos Choco & Caramel meegestuurd.

Laat een reactie achter