Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Quaker Kids bij Landal GreenParks en Kleertjes.com

Quaker Kids bij Landal GreenParks en Kleertjes.com

Lime Factory heeft voor Quaker een sampling campagne opgezet bij Landel GreenParks en webshop Kleertjes.com. Quaker Kids Crunchy Mix-Up is een mix van heerlijke havermout chunks met knapperige dierenfiguurtjes. 

Met Quaker Kids begin je je dag goed. Al tijdens het ontbijt kun je op zoek naar eekhoorns en beren vangen tussen de knapperige havermout chunks. Quaker Kids Crunchy Mix-Up bevat 40% minder suiker.

De samples zijn uitgedeeld bij Landal GreenParks op verschillende locaties, zoals Landal GreenParks Miggelenberg en Landal GreenParks Heideheuvel en bij webshop Kleertjes.com.

Bij de receptie van Landal GreenParks wordt bij aankomst een voucher van Quaker Kids meegeven aan de gasten. Met deze voucher kunnen de gasten een Quaker Kids sample inclusief flyer ophalen in de parkwinkel. Bij Kleertjes.com ontvangt de consument een sample tijdens iedere online bestelling. 

Landal GreenParks heeft laten weten dat de medewerkers erg enthousiast zijn over de actie. De consumenten zijn blij verrast wanneer ze een sample gratis mee krijgen.

Zo hebben we van medewerkers te horen gekregen:

“Actie loopt goed. Vooral op aankomstdagen komen veel bezoekers het product ophalen. Aardbei loopt beter dan chocola!”

Consumenten gaven de volgende reacties:

“Mijn zoontje heeft nog nooit zo goed ontbeten in de morgen. Hij vond het fantastisch om de dieren te zoeken”.

“Mijn kids vonden het lekker dus ik ga het kopen, is eens iets anders als de saaie boterham. Heb het met yoghurt gemengd en ze vonden het heerlijk!”

“De leuke dierenvormpjes zijn geweldig! Mijn kids vonden het een feestje om te eten en vroegen mij meteen om het in de winkel te kopen”.

De samenwerking is goed verlopen. We kijken er dan ook naar uit om deze sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter