Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Santa Maria bij BBQ

Santa Maria bij BBQ

 Lime Factory heeft voor Santa Maria een sampling campagne opgezet bij een aantal passende kanalen. De Santa Maria BBQ saus, rub en marinade wordt inclusief flyer meegegeven bij bestellingen bij de BBQKampioen, bij deelname aan een Weber workshop, bij een aankoop bij de Groenteman en via het Zomerpakket bij Center Parcs.

Via de webshop van BBQKampioen worden de Santa Maria producten, inclusief flyer, meegestuurd bij bestellingen van een BBQ pakket.

Tijdens de Grill Academy BBQ workshops van Weber worden Santa Maria producten gebruikt en na afloop ontvangen de deelnemers een sample inclusief flyer mee voor thuis.

Bij elke aankoop in de winkels van De Èchte Groenteman krijgen consumenten een Santa Maria saus, rub of marinade mee om thuis te proberen. Ook krijgen ze een flyer mee met een recept en link naar het feedback platform.

Bij alle Center Parcs in Nederland krijgt de consument bij aankomst het “Zomerpakket” met leuke en lekkere producten, passend bij het moment. Hiervan kan men samen genieten tijdens het verblijf. Naast de sample zit er ook een leaflet in de Welkomstkoffer waarbij de consument feedback op het product kan geven.

Laat een reactie achter