HG Afvoer Reiniger & Kalkweg

Lime Factory geeft HG een speciale samplingverpakking

HG vroeg ons een samplingactie te organiseren voor HG Kalkweg Gekleurd Sanitair en voor hun Afvoer Reiniger sticks. Een probleem: in de reguliere verpakking van de Afvoer Reiniger zaten te veel sticks om weg te geven. Bovendien vroeg HG ons om ervoor te zorgen dat hun flessen Gekleurd Sanitair ook echt alleen aan consumenten met gekleurd sanitair werd meegegeven.

Aanpak en resultaten

Voor beide HG producten hadden we passende oplossingen:

HG Afvoer Reiniger Sticks
We stelden voor om een speciale samplingverpakking te maken voor de Afvoer Reiniger Sticks. In de sociale werkplaats van onze partner Patijnenburg zorgde medewerkers dat de sticks omgepakt naar een speciale samplingverpakking. Deze nieuwe verpakking waar slechts enkele sticks inzaten werden gedistribueerd bij diverse sanitair winkels waar ze aan consumenten werden meegegeven.

HG Kalkweg Gekleurd Sanitair
Ook de flessen HG Gekleurd Sanitair sampleden we bij sanitair winkels. Wel instrueerden we medewerkers van de winkels om klanten te vragen of ze ook daadwerkelijk gekleurd sanitair in huis hadden.  

Resultaten
Beide samplingcampagnes zijn uitstekend verlopen. Uit ons onderzoek bleek dat we een geheel nieuwe doelgroep hadden aangesproken en dat de (herhalings)aankoopintentie hoog was. 

Bekijk vergelijkbare cases

Laten we samenwerken!

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen, dan nemen we spoedig contact met je op.


    Chris Hagens Lime Factory