Lenor Unstoppables

Sportieve Franse consument wordt verrast met gratis sample

Lenor Unstoppables Active is een geurbooster speciaal geschikt voor sportkleding! De geurbescherming bestrijdt onaangename geurtjes zodat sportkleding weer fris ruikt; zelfs na een intensieve training. Lenor vroeg ons om hen te helpen met een samplingcampagne in Frankrijk om zoveel mogelijk ‘nieuwe’ consumenten te bereiken.

Aanpak en resultaten

We vonden ruim 90 (toonaangevende) sportzaken in Frankrijk die het leuk vonden om aan deze samplingcampagne mee te werken en samples uit te delen. Bij de kassa’s plaatsen we displays en legden we samples neer die klanten gekregen als ze sportkleding kochten.

Daarnaast deelden we ook een leaflet uit om ze uit te nodigen om deel te nemen aan een kort onderzoek. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat meer dan de helft van de groep die we bereikt hadden nog niet met Lenor Unstoppables bekend was. En van hen die het product gebruikt hadden (en deel hadden genomen aan ons onderzoek) gaf maar liefst 79% aan erg enthousiast te zijn en van plan te zijn om Lenor Unstoppables vaker te gaan kopen.

 

Bekijk vergelijkbare cases

Laten we samenwerken!

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen, dan nemen we spoedig contact met je op.


    Chris Hagens Lime Factory