Servero

Samplingcampagne laat families Servero-producten direct gebruiken

Servero is een producent van geconserveerde groenten en fruit, dat de ambitie heeft om groenten en fruit zo puur en natuurlijk mogelijk aan te bieden. Voor twee van hun producten (appelmoes en slurpfruit) vroeg Servero ons om een samplingcampagne op te zetten waarbij zoveel mogelijk families bereikt werden om de producten eens te proberen.

Aanpak en resultaten

We hebben voor zowel de appelmoes als de Slurpfruit een samplingcampagne opgezet bij verschillende vakantieparken. Een ideale locatie voor deze producten omdat families de producten direct konden gebruiken. En vele families deden dat ook. Bij het inchecken ontvingen ze een pot appelmoes of (op andere locaties) een pakje slurpfruit voor de kinderen, inclusief een flyer met meer informatie over Servero.

Uit ons korte onderzoek bleek dat consumenten enthousiast reageerden op de samplingcampagne. Ze gaven zowel de appelmoes als Slurpfruit een hoge beoordeling. Bovendien hebben we met onze samplingcampagne een grote groep bereikt voor wie de producten van Servero compleet nieuw was.

Bekijk vergelijkbare cases

Laten we samenwerken!

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen, dan nemen we spoedig contact met je op.


    Chris Hagens Lime Factory